kelly2

Meet me

Meet me

Pure K Pilates met de “K” van Kelly en Pure omdat ik mijn eigen Pure Pilatespassie wil overdragen op jou zodat Pilates ook iets in jou leven kan betekenen.

Sport heeft altijd een grote betekenis gehad in mijn leven, tot ik in 2011 lichaamsklachten kreeg zoals rugpijn, nekpijn, pijnlijke knieën, schouderklachten. Kortom er was geen plek in mijn lichaam waar ik geen last had. Ook mede door mijn job als kleuterleidster en steeds een verkeerde houding aannemen.
In 2012 kreeg ik de diagnose Fibromyalgie (chronische spierziekte) opgeplakt en ik mocht geen intensieve sporten met grote impact op je skelet en spieren meer doen.

Om deze reden heb ik Pilates leren kennen en zijn mijn klachten er niet meer tot nihil. Pilates heeft letterlijk mijn leven veranderd op alleen maar een positieve manier. Ik zou me geen leven zonder Pilates meer kunnen voorstellen. Ik leef, adem Pilates met heel mijn hart en ziel.

Ik ben in 2014 gestart met mijn opleiding als Classical Pilatesteacher en sindsdien geef ik mat/towerles en alle Pilatestoestellen als erkend Classical Pilatesteacher. 
Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn studio en jou ook al het positieve wat Pilates geeft over te brengen.

Kelly

Mijn visie:

Jou ondersteunen, begeleiden om de beste versie van jezelf te leren kennen door de bewuste bewegingen van de klassieke Pilatesmethode in een vertrouwelijke setting. 
Ik sta voor precisie en ga voor verbluffende veranderingen in je mind, je body en je welzijn.
Ik zorg dat ieder moment in de studio een positieve ervaring is, de uitzonderlijke service, de huiselijke sfeer en de kwaliteit van de sessie.

Lessen

Zin om ook mee te doen?

 

Kijk ook naar